WERKEN BIJ RSC

Onze goed opgeleide medewerkers vormen het hart en de ziel van RSC Rotterdam. Zowel buiten op de terminal als binnen bij de aansturing is iedereen er op gericht elke trein weer zo snel mogelijk te laten vertrekken. Zonder daarbij een concessie te doen aan veiligheid. Veilig werken is voor RSC Rotterdam prioriteit nr. 1. Alle medewerkers worden voortdurend getraind, onder meer in het deskundig omgaan met gevaarlijke stoffen.

Vacatures
Wil jij ook onderdeel zijn van ons enthousiaste, gemotiveerde team? Bekijk de actuele vacatures op deze pagina.

Stages
Op zoek naar een boeiende stage in een uitdagende omgeving? RSC Rotterdam biedt stageplaatsen voor medewerker of coördinator havenoperaties en medewerker of coördinator havenlogistiek.

Interesse?
Stuur je mail met motivatie naar hr@rscrotterdam.nl

VACATURES

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Operationeel Manager

Ben jij die ondernemende manager die op elk niveau verbinding maakt? Weet je met visie en daadkracht je medewerkers in hun kracht te zetten en het RSC Rotterdam naar het volgende level te brengen. Lees dan nog even door, hieronder staat een link naar de gehele vacature omschrijving.

Vacature Operationeel Manager

Je sollicitatie voor bovengenoemde functie kun je richten aan s.lobs@rscrotterdam.nl

De sollicitatieprocedure zal zondag 18 februari 2018 afgesloten worden. Na afloop van deze termijn zullen de sollicitanten zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd.

Webdevelopment by Oil4.