BEZOEK TIJDENS COVID-19

Corona/Covid-19 maatregelen

RSC zet zich volledig in om de gezondheid van ons personeel en de bij ons betrokken personen te waarborgen zodat wij de operationele continuïteit van het lossen en laden van eenheden kunnen blijven garanderen. Dit zorgt ervoor dat er naast de strikte maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, RSC ook een aantal maatregelen getroffen heeft. Hieronder treft u de flyer met hierin alle maatregelen aan.

Corona/Covid-19 Flyer Rail Service Center Rotterdam

Bezoek RSC Rotterdam

RSC heeft de veiligheid van medewerkers en bezoekers hoog in het vaandel staan. Bezoekt u RSC binnenkort dan vindt u hier meer informatie over een bezoek aan RSC.

Routebeschrijving Terminal en Hoofdkantoor
Routebeschrijving Gate

Indien u een bezoek brengt aan de terminal bent u voorafgaand van uw bezoek, door uw contactpersoon, aangemeld bij de procesleiding. Aan de bezoekersgate kunt u zich aanmelden en krijgt u verdere aanwijzingen waar u kunt parkeren en hoe u veilig het hoofdkantoor bereikt.

Indien u een bezoek brengt aan de gate bent u voorafgaand van uw bezoek aangemeld bij de Security. Bij aankomst bij Security dient u zich met een origineel, geldig legitimatiebewijs te legitimeren. U ontvangt een toegangskaart. Afhankelijk van met wie u een afspraak heeft wordt u verwezen naar het juiste persoon.

RSC heeft de veiligheid van medewerkers en bezoekers hoog in het vaandel staan. Om de veiligheid te waarborgen heeft RSC een aantal veiligheidsregels die opgevolgd dienen te worden.

Vind hier onze flyer met de algemene regels voor terminalgebruikers
Vind hier tevens onze routekaart

Chauffeurs    
Bij aankomst op de Reeweg verschaft de chauffeur zich toegang tot het voorterrein via de CargoCard. Heeft de chauffeur geen CargoCard, dan kan hij deze aanschaffen via Secure Logistics.